Doom - új trailer és Clueless Gamer gameplay

2016-02-05 11:45:02

Már tudjuk, hogy az eredeti Doomot lehet zongorán és nyomtatón is játszani, de mi a helyzet a széria legújabb tagjával? Nos befutott egy hivatalos trailer, és egy kicsit a gameplaybe is betekinthetünk Conan O'Briennel a Clueless Gamerben.

 

Szerintem nincs hova ragozni azt, hogy a Doom véres. Nagyon véres. Szeletelős, belezős, belsőszervetetős, robbanós csoda.Ha rossz napod volt és legszívesebben felkoncolnál valakit, itt a megoldás. Persze mindig is ilyen volt a játék, csak most még realisztikusabb grafikával. A Clueless Gamer lényege pont az, hogy egy tapasztalatlan illető mit szól a legújabb AAA címekhez. Ezúttal két, illetve három NFL játékos csatlakozott Conanhez és kis betekintést nyerhettünk a gameplaybe:

Az új trailer pedig elég ütős lett, főleg a végét javaslom véres hurka fogyasztás közben. Egészségetekre!

Persze a megjelenési dátum sem maradhat el, ha már így felcsigáztuk az érdeklődéseteket. Május 13-án kezdhetjük az öldöklést PC-én, Xbox One-on és PS 4-en, ami mit ad az ég, pénteki nap. Nem tudom, hogy a készítők direkt csinálták vagy sem, mindenesetre még ez is hozzátesz a feelinghez. Előrendelhetjük a "Standard Editiont" 60 $-ért, de ha igazi rajongók vagyunk beruházhatunk a "Collector's Edition"-re 120 $-ért, amihez jár egy 30 cm-es, LED világítású Revenant démon is, amit láthattok az alábbi képen.

doom

 

Nektek hogy tetszik az új Doom?

vissza