Diablo 2 és Warcraft 3 Remasteren dolgozik a Blizzard

2017-06-17 15:09:18

Ahogy a Starcraft, a Warcraft 3 és a Diablo 2 is visszakerül a dicsőségbe.


 

Még márciusban, emlékezzünk csak vissza, a Blizzard felfedte, hogy az 1998-as Starcraft kap egy felújított változatot, mely valamikor a nyáron folyamán meg is érkezik. Ennek hallatán a Diablo-rajongók is elkezdtek spekulálni. Nem sokkal később David Brevik kifejtette, ez egy sokkal összetettebb, bonyolultabb feladat...

diablo 2

Akárhogy is, egy nemrég megjelent Blizzard álláshirdetés azt sugallja, már készülőben van a Diablo 2, ezzel együtt pedig a Warcraft 3 újrakevert változata is. A „Lead Software Engineer, Engine” kapásból azzal kezd, hogy a bámulatos történet, az intenzív többjátékos mód és a végtelen újrajátszhatóság mind olyan dolgok, melyek a Starcraft, a Warcraft 3 és a Diablo 2-t ihlették. Ezzel egyetlen percig sem tudnánk vitatkozni, ha akarnánk sem. Az operációs rendszerek, a hardverek és az online szolgáltatások hatalmas iramban való fejlődése azonban megnehezítette ezen programok elérését a követők számára.

warcraft 3

A Blizzard tehát elhatározta, visszaállítja őket régi dicsőségükbe, ehhez azonban a mi segítségünkre, illetve mérnöki tehetségünkre, valamint szenvedélyünkre is szükség van. A feladatok menüpont alatt azt is részletezik, hogy a jelölteknek biztosítaniuk kell a Diablo franchise infrastruktúrájának megvalósítását, majd fenntartását. A bejegyzés teljes egészében elérhető az alábbi hivatkozásra kattintva.

vissza