Devil May Cry 5 - íme, néhány részlet

2018-06-16 14:27:00

A Microsft E3 konferenciáján többek között a Devil May Cry várva várt folytatása, az ötödik számozott epizód is felbukkant. A fejlesztés továbbra is a capcom kezében van, a bemutatott előzetes pedig Nero-t helyezi reflektorfénybe, akivel először a negyedik részben találkozhattunk. A megjelenési dátum 2019 tavaszára van belőve, aq jó hír pedig, hogy egyes információk szerint ez még márciusban esedékes.

A harc a látottak alapján továbbra is egyenletes, stílusos, Nero pedig a Red Quennel aprítja a démonokat, ráadásul a Devil Bringert egy robotkar helyettesíti. A trailer végén Dante is felbukkan, nem is akármilyen haj- és szakállszerkezettel.

Hideaki Itsuno elmondása alapján teljes értékű, igazi folytatást kapunk a negyedik részhez, melyen a stúdió legjobbjai dolgoznak, az érzés pedig nem hasonlítható egyik korábbi prjektjükhöz sem. A történet szerint évek teltek el a pool elszabadulása óta, most viszont újabb inváziónak nézünk elébe. A világ sorsa három démonvadász kezébe kerül, akik nem csak hogy más stílust képviselnek, de mélyre hatóan különböznek egymástől. Mindegyikük játszható karakter lesz, Dante, valamint Nero mellett azonban egyelőre ötletünk sincs, ki a harmadik...

vissza