Cyberpunk 2077 – minimum annyi DLC-t kap, mint a The Witcher 3

2020-04-12 11:23:00

A The Witcher 3 esetében azt hiszem, mindenki egyetért velem, hogy az évtized, de lehet, hogy jelen évezred eddigi legjobb játéka. Azon ritka esetek közé tartozik, melyeknél a rajongók nem panaszkodnak a tartalombővítést illetően... Akár a Hearts of Stoneról, akár a Blood and Wineról beszélünk, mindkét DLC megállná a helyét önálló címként is, elvégre összesen majdnem 20 órányi plusszal toldották az alapjáték sztoriját. Emellett 16 darab kisebb, ingyenes kiegészítőt is kaptunk kozmetikumok, fegyverek, öltözékek, és egyéb kellékek képében, melyek feloldása 2 hónapon keresztül, heti rendszerességgel történt.

Adam Kiciński egy nemrég adott interjújából derült ki, hogy a Cyberpunk 2077 is hasonló cipőben fog járni. Az elmondottak alapján kevesebb DLC-je biztosan nem lesz, mint anno a The Witcher 3-nak volt: "no less DLC than The Witcher 3 had." – mondta az igazgató. Bár egyelőre ezekről nem tudunk semmit, ha tippelnem kellene, talán egy, a Witcher 3-hoz hasonló forgatókönyvvel is előáll majd a CD Projekt Red, mely a megjelenés előtt néhány hónappal kerül napvilágra.

Akárhogy is, azt már tudjuk, hogy rendkívül gazdag és változatos környezetet kapunk a játékban, melyben rengeteg minden múlik majd döntéshozatalunkon...A Cyberpunk 2077 debütálása 2020. szeptemberére van kitűzve, és bár a multiplayer szekció megjelenése még messzebb van, bizakodva várjuk az információkat róla is... A stúdió jövőjét illetően vannak találgatások a "hogyan tovább?"-ra is, itt pedig egy esetleges negyedik Witcher epizód is szóba került.

vissza