Újabb The Witcher epizód érkezhet a Cyberpunk 2077 után

2020-03-12 18:45:00

A CD Projekt Red újra The Witcher epizódóot fejleszhet a Cyberpunk 2077 megjelenése után. – derült ki egy interjúból nemrég. A lengyel Stooq újságírója kérdezte Adam Kicinskit a stúdió jövőjét illetően, aki elmondta, dolgoznak már egy új egyjátékos címen, és igen egyértelmű koncpciója van ezt illetően. 

Bár a csapat most rengeteg energiát fektet a Cyberpunk 2077-re, melynek szeptemberi megjelenése után a többjátékos szekcióra helyeződik a hangsúly, egy másik, kisebb csapat pedig az egyjátékos mód bővítési munkálatainak lát neki. Egy harmadik, igen picike csoport egy új, hatalmas, egyjátékos projekt fejlesztésébe kezd. Kicinski kijelentései alapján a cég folytatja a munkát a Cyberpunk és a Witcher világában, így a következő cím nagy valószínűséggel utóbbiból kerül majd ki.

A CD Projekt Red korábban elmondottai alapján valószínűleg nem kapja meg a 4-es sorszámot, Geralt vonalát lezártnak tekintik. Az elnököt kérdezték a koronavírus megjelenésre való kihatásáról is, melyre válaszul elmondta, továbbra is részt vesznek a rendezvényeken, és bármi történjék, az internet működik, el tudják érni a játékosokat azon keresztül is. 

vissza