Bemutatták az első The Callisto Protocol játékmenetet

2022-06-11 12:24:00

A Glen Schofield, a Dead Space atyja által megálmodott The Callisto Protocol az elkövetkezendő időszak egyik leginkább várt címe, legalábbis ami a horror-rajongókat illeti. Legnagyobb örömünkre a nemrég lezajlott Summer Game Fest folyamán ismét bepillanthattunk a projektbe, mi több, egy játékmenet-részlet került levetítésre.

A játék eszméletlenül szépen néz ki, legalábbis ha grafikai minőség szempontjából tekintünk rá. Az már más kérdés, hogy a rengeteg vérrel, belsőségekkel és egyéb dolgokkal borított terek mennyire lehetnek szépek... Ezt azonban pozitívumként hoztam fel, örömmel tölt el, hogy a Striking Distance csapata teljes mértékben betartotta ígéretét, és ahhoz híven rettegésben tartanak minden rajongót.

Több elem is hajaz a Dead Space-re, de ezt szintén nem tudom felróni a fejlesztőknek, az eddig látottak alapján a The Callisto Protocol remek "utódja" lesz a DS szériának, és izgatotan várjuk a további fejleményeket őt illetően. A megjelenéssel kapcsolatban egy év végi, nagyjából december eleji dátumra lehet számítani, ami tekintve, hogy januárban a Dead Space Remake is megjelenik, merész döntésnek tűnhet.

vissza
Legolvasottabb cikkek