The Callisto Protocol – jövő héten új információk érkeznek

2022-05-15 10:23:00

A The Callisto Protocol a horror-rajongók talán leginkább várt címe, ami tekintve, hogy Glen Schofield, a Dead Space atyja áll mögötte, teljes mértékben érthető. A 2020-as TGA-n már egy cinematic előzetest láthattunk róla, azonban azóta szinte nem is hallottunk felőle. Azt tudjuk, hogy a PUBG univerzumában foglal helyet, és hogy 2320-ban a Jupiter holdján, a Calliston létesített Black Iron Prisonban játszódik.

A horror, az akció, és a magával ragadó történetmesélés keverékére, a műfaj egy újfajta felfogására számítunk a Striking Distance stúdiótól. Schofield nemrég egy tweetben árulta el, nemsokára, egészen pontosan jövő héten új információkat fednek fel a játékról. Ki tudja, talán némi játékmenetet is kapunk...

A Tha Callisto Protocol egyébként a tervek szerint még idén megjelenik, vélhetően PC-re és konzolokra egyaránt. Ha ez tényleg bekövetkezik, tartalmas időszaka lesz a rajongóknak, hiszen nemrég megtudtuk ugyebár, hogy a Dead Space Remake már 2023 januárjában debütál. Akárhogy is, várjuk az új fejleményeket!

vissza
Legolvasottabb cikkek