Battlefront 2 - előrendelői ajándékok, béta, és egy rövid teaser

2017-06-10 12:05:47

Este 9-kor sokkal több részletre is fény derül!


 

Itteni idő szerint ma este 9-kor kezdődik a pre-E3, vagyis az EAPlay. Ezen eseményen tárja fel az Electronic Arts többek között a Star Wars Battlefront 2 első játékmenetét, mely egy 20 vs. 20 mérkőzés lesz a Naboo-n (többek között?). A hivatalos leleplezés előtt a kiadó megerősítette, hogy megjelenés előtt részt vehetünk egy többjátékos béta tesztben, mi több, az előrendelői ajándékokat is elárulta.

Bármely kiadás előjegyzése három nappal korábbi hozzáférést biztosít a bétához, plusz:

- instant hozzáférés egy Epic Lightsaber Mastery Star kártyához Yoda számára (a készlet erejéig)

- exkluzív Star Wars: The Last Jedi outfit Kylo Ren és Rey számára

- instant hozzáférés hat darab Star Card-hez (Power Reach és Solid Freeze Kylo Ren-hez, Far Sight és Deep Mind Rey-hez, Enhanced Auxiliary Power és First Order hajófejlesztések a csillagrombolókhoz)

- exkluzív hozzáférés a The Last Jedi béli Millennium Falcon-hoz (frissített hang és megjelenés)

battlefront 2 the last jedi star wars

Továbbá érdemes megjegyezni, hogy az Elite Trooper Deluxe Edition előrendelésével a teljes játékhoz is három nappal korábban hozzáférhetünk, mi több, új fejlesztéseket kapunk mind a négy trooper osztályhoz. A Star Wars Battlefront 2 november 17-én jelenik meg, ma este pedig ne feledjétek megnézni az EA Play-t! Az eseményen az új előzetes is bemutatkozik, melyhez már egy rövidke teaser érkezett is. Szemügyre vehetjük a B1-es rohamdroidokat.

vissza