Battlefield 1 - 4 DLC jön, a franciák az elsők

2016-08-24 18:50:37

Az Electronic Arts feltárta első világháborús lövöldéjének első DLC-jét és annak megjelenési dátumát.


 

Már most mindenki tűkön ül, hiszen amellett, hogy a Gamescom-on rengeteg játékmenet került fel az internetre a Battlefield 1 kapcsán, e hónap 31-én a bétateszt is elrajtol. Az EA and DICE úgy döntött, a játék indításakor „csak” az angolok, a németek, az Egyesült Államok, az Osztrák-Magyar Monarchia, Olaszország és az oszmánok csapataival léphetünk a harcmezőkre. Olybá tűnik, pár hónappal később a franciák is beszállnak a buliba: az EA szerint 2017 márciusában érkezik a They Shall Not Pass expanzió, mely a francia haderőt (többek között).

A Premium Pass 40£-os (50$-os) áron lesz elérhető. Tartalmát tekintve igencsak gazdagnak mondható: operátorok, játékmódok, elit hadosztályok, járművek, 16 multiplayer térkép, 20 fegyver, 14 dögcédula és 14 Battlepack alkotja. Ez utóbbi hozza el egyébként a stand-out fegyver skint. Mindemellett e csomag 2 héttel korábbi hozzáférést biztosít a többjátékos mapokhoz. Összesen 4 részre oszlik a bérlet: első ugyebár a korábban már említett They Shall Not Pass, majd ezután érkezik még három, melyek közül egyik az Orosz Birodalmat invitálja a játékba.

A Battlefield 1 megjelenése október 21-én esedékes PC, Xbox One és PlayStation 4 platformokon, az első DLC pedig márciusban érkezik. Aki pedig az augusztus 31-én induló bétára gyúr már, az alábbi oldalon megtudhat néhány érdekes dolgot a Sinai Desert homokviharairól.

vissza
Legolvasottabb cikkek