A Goat Simulator fejlesztőjének új projektjétől elszáll az agyad

2020-05-21 18:49:00

Minden jóban van valami rossz... Fog a boomerekre, ragassz a hátukra rakétát, és lődd fel a Holdra őket! – kb. ezt sugallja Armin Ibrisagic, a Goat Simulator fejlesztőjének legújabb projektje, a Just Die Already. A játék elég együgyű, de akár négyen is belevethetjük magunkat e fura sandbox kalandba. Fedezzük fel együtt az öregkor szépségeit, és nyerj egy jegyet a város legjobb idősek otthonába! 

Bármilyen meglepő, van itt halál, pusztítás, csonkítás, kihívások, trambulinok, ventilátoros mennyezet lámpák, villanyvezetékek, ragasztópisztoly, és rengeteg egyéb. Nyugton maradhattok, és megvárhatjuk, mire kijön az aranyerünk, vagy vezethetitek nyugdíjastársaitokat a micsodájuknál fogva keresztül az egész városon, a döntés a tietek!

Érdemes lehet szemünket a Just Die Already-n tartani, hiszen a Goat Simulator is csak egy elborult PC játékként kezdte pályafutását, majd MMO lett belőle, mára pedig több millió példányban kelt el világszerte, konzolokra is átköltözött, olyan akciókban vett részt, mint a PlayStation Plus, ráadásul a Payday-ben is szerepet kapott. A megjelenés még a nyárra be van táblázva, ráadásul a Steamen egy esetleges demoról is fecsegnek egyesek.

vissza
Legolvasottabb cikkek