A Blightfather CoD:BO4 Blackout módjának új üdvöskéje

2018-11-08 20:25:00

Mint az már köztudott, a Call of Duty: Black Ops 4 háromféle többjátékos móddal rendekezik, melyek mindegyike sajátos tartalommal bír. Az Activision igyekszik mindet kézben tartani, így a frissítések igen pontosan vannak belőve. A múlt heti update a multiplayerre fúkuszált (végre megérkezett a Gungame), míg a legutóbbi a battle royale szekciót veszi célba.

A teljes patch note-ot az alábbi hivatkozásra kattintva érhetitek el, mi azonban most egy igencsak szembetűnő változásra összpontosítanánk... Ki is az a Blightfather? Akik játszottak már a Zombies-szal, esetleg magával a béta verzióval, ismerős lehet e jólfésült fiatalember. Nos, egészen november 13-ig rója a Blackout térképének mezőit, így érdemes lesz egyik szemünket rajta tartanunk (a másikat meg persze a többi játékoson). 

A Treyarch ígéretei szerint akinek sikerül leterítenie a lényt, bőkezű jutalomban részesül. A frissítés emellett a fegyverekre és osztályokra is kiterjed a módon belül. Érdemes megjegyezni, hogy a hétvégén kétszeres Tier Boost jutaiólomban részesül mindenki a multiplayer és a Blackout keretein belül, a Zombies játékosainak pedig dupla Nebulium Plasma jár.

vissza