Watch Dogs 2 - 20 percnyi játékmenet érkezett

2016-08-29 21:55:32

Az első rész „bukása” után a Ubisoft igyekszik mindent beleadni, hogy a második ne jusson erre a sorsra. Eddig nem halad rosszul.


 

A fejlesztők egy új, elég terjedelmes videóval lepték meg a nagyérdeműt, melyben folytatják a hackelést San Francisco-n belül. Az anyag betekintést nyújt az ún. Bounty szituációba, melynek lényege, hogy ha az illető valamiféle bűncselekményt követ el, három másik játékos a hatóságok oldalát erősítve csatlakozik a játékhoz. Utóbbiak feladata, hogy likvidálja a bűnözőt, míg előbbi megpróbálja kijátszani őket.

Egy másik részletben a kooperatív mókát vehetjük szemügyre, ahol is jelen esetben társunk egy drón alkalmazásával kísérli segíteni munkánkat az épületben.

Yves Guillemot elmondása szerint a Watch Dogs 2 a Ubisoft utóbbi 30 évének legsikeresebb játékává válhat, ezt pedig a zökkenőmentes online funkciókkal és a kooperatív elemekkel támasztotta alá. Ehhez 9 millió eladott példánnyal kell rendelkeznie, hogy lehagyja Chicago-ban játszódó elődjét. A játék november 15-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

vissza