Újabb Wolfenstein a láthatáron?

2015-09-23 15:57:39

A tavalyi Wolfenstein epizód, illetve annak idén megjelent előzménye, a The Old Blood nem az utolsó volt a franchise életében, amennyiben hihetünk a játék egyik szinkronszínészének kinyilatkozásában. A lengyel származású Alicja Bachleda-Curus, Anya Oliwa-nak kölcsönözte hangját a The New Orderben, aki egy tévés interjú alkalmával elszólta a "második részt". Gyakorlatilag hasonló módon bukik le a készülőfélben lévő cím, mint a The Last of Us 2 esetében történt nemrég, ahol az "első" szó adta az alapot a folytatás meglétének erős gyanújához. Ez utóbbinak poharába már tiszta vizet öntött a Naughty Dog, a Wolfenstein folytatásának kiszivárgását azonban egyelőre nem kommentálta sem a fejlesztő, sem a kiadó.

"Dolgozom egy videojátékon, melynek az első részét már elkészítettük..., most folynak a második rész munkálatai, amely még két további évig tart majd... - nyilatkozta Alicja Bachleda-Curus, a TVN-nek."

Név szerint ugyan nem említi meg a Wolfenstein-t, de enélkül elég világos, hogy melyik címről van szó az interjúban. A tavaly megjelent epizód debütálását követően, Jens Matthies kreatív igazgató is célozgatott rá, hogy a MachineGames-nek már számtalan ötlete körvonalazódik egy esetleges folytatás elkészítéséhez, ezt azonban a The New Order jövőbeli sikereitől tették függővé. Pontos eladási adatokat nem tettek végül közzé, ennek ellenére úgy tűnik, hogy szép, csendben beváltotta a hozzá fűzött reményeket és úton lehet a második felvonás.

vissza
Legolvasottabb cikkek