Új játékmódot kap a Minecraft - Battle PVP

2016-05-27 09:44:02

A Minecraft készítői új ötleteken törik a fejüket már egy jó ideje, ennek az első eredményét pedig júniusban láthatjuk, hiszen a többjátékos módot kibővítik hivatalos PVP lehetőséggel.


 

Cove

A Microsoft jelentős változtatásokat nem hajtott végre a Mojang felvásárlása óta, de ígérgetik már hosszabb ideje, hogy dolgoznak egy update hullámon, aminek első eredményét júniusban láthatjuk majd konzolokon.

Online játékosoknak elérhető lesz egy Battle nevezetű mini-game opció, ami tulajdonképpen egy PVP mod, ahol a csatában részvevők egymás gyepálásával tudnak eredményeket elérni. A kompetitív multiplayer tökéletesen kihasználja a Minecraft harcrendszerének adottságait és egyszerűségét: „a játékosoknak egymás ellen stratégiájukat, gyorsaságukat, szerencséjüket és tapasztalatukat kell használják a túlélés és végső győzelem érdekében” - mondta Jaime Limon az Xbox hivatalos blogján.

A tervezett mini-gamek zászlóhordozója: Battle, egy ingyenes frissítéssel települ majd az összes Minecraft szoftverrel rendelkező játékos gépére. A készítők 3 ingyenes mapot is csomagolnak a frissítésbe, de akinek bejön a PVP móka, tud majd 3$ értékben kiegészítőket vásárolni.

vissza