Új Assassin’s Creed Magyarországon!

2016-05-20 15:28:42

Ősszel jelenik meg a Fumax gondozásában a kedvenc csuklyás bérgyilkosainkat a középpontba helyező könyvsorozat első kötete.


 

Bár idén nem kapunk újabb Assassin's Creed játékot, azért a brand fénye nem enyhül. Év végén kerül a mozik vásznaira a nemrég bemutatott filmadaptáció, ma pedig a Fumax jelentette be, hogy elhozza hazánkba a következő AC könyvsorozatot is, melyet a díjnyertes Matthew J. Kirby vetett papírra.

A 3 kötetes trilógiáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az első része még idén ősszel a boltokba kerül, a maradék két könyv pedig 2017-ben érkezhet a polcainkra. A sorozat címe pediglen Last Descendants lesz, azaz Utolsó Leszármazottak.

Egyelőre hivatalos borítója sincs a regényeknek, de a magyar kiadó közzé tett egy látványtervet, és találtunk egy másikat amit a Ubisoft a blogján közölt le. Reméljük, egyik se a végleges változat, bár a Fumax végtelenül igényes kiadásokról híres, valószínűleg eztán sincs mitől tartanunk.

Történet:

A Last Descendants főszereplője egy csapat fiatal lesz, akik akaratukon kívül belekeverednek a templomosok és orgyilkosok évezredes háborújába.

A főhős, Owen életében semmi sem a régi, amióta édesapja meghalt a börtönben. Egy olyan bűncselekmény miatt ítélték el, amit Owen szerint nem is ő követett el. Hogy ártatlanságát bizonyíthassa, hosszas küzdelem árán igénybe vesz egy Animust. Azonban a múltban többre bukkan, mint gondolná – egy ősi, hatalmas relikvia nyomára akad, amit az Éden Szigonyának neveznek. Azonnal a nyomába is ered két titkos társaság: a templomos rend és az orgyilkosok testvérisége egyaránt, és egyik csapat sem adja fel. Owennek rá kell ébrednie: csak úgy menekülhet meg, ha ő teszi rá kezét elsőként az Éden Szigonyára.

Így ő és egy csapat fiatal alászáll őseik genetikai emlékezetébe és visszatérnek először az 1863-as New Yorkba, majd egészen az Azték Birodalom bukásáig és Cortés konkvisztádor inváziójáig kell leásniuk, hogy megfejtsék a titkokat. Az, amit a múltban látnak, mindent megváltoztat a jelenben…

 

vissza
Legolvasottabb cikkek