Titanfall 2, Battlefield 5 és Mass Effect - már a küszöbön vannak

2016-01-29 09:48:38

Tegnap megtudtuk, hogy idén az EA saját show-val készül Los Angeles-ben, most meg bejelentették a fent említett 3 eszméletlenül várt játék megjelenésének idejét.


 

Az EA negyedéves üzleti konferenciája során Blake Jorgensen az cég CEO-ja bejelentette a 3 legnagyobb cím érkezésének dátumát.

ea_logo

Már tudjuk, hogy nagyban formálja a svéd szupercsapat (DICE) kedvenc FPS játékunk 5. részét, most megtudtuk, hogy a szokásos időpontban 2016 őszén fog megjelenni a program. Ezután egyből jön a „teljesen új Titanfall”, majd az üzleti év végén 2017-ben a Mass Effect Andromeda is elstartol.

Az EA vezérigazgatója, Andrew Wilson elárulta, hogy ő már látta (talán ki is próbálta) az új Titanfall-t és „fantasztikus”, véleménye szerint egy teljesen új koncepciót hoztak össze a Respawn dolgozói és megemlítette, hogy a két cég között nagy erős az együttműködés és a közös munka.

Azt is elárulta, hogy az elkövetkezendő hónapokban elárulnak pár infót a játékkal kapcsolatban és talán hivatalosan is bejelentik...

Tehát a Battlefield még idén az ünnepek hajnalán érkezik, a Titanfall és a Mass Effect pedig 2017 elején, hiszen az üzleti év 2016 április elsejétől 2017 március 31-ig tart.

Te melyik programot várod a leginkább?

vissza