Tényleg a Forza Horizon 3 a legszebb autós játék?

2016-10-02 11:47:02

Pár hete került fel YouTube-ra az a videó, ami összehasonlítja a 4 legnépszerűbb és legkiforrottabb technológiával készült autós játékot. Végre választ kapunk arra az égető kérdésünkre, hogy valóban sokkal szebb-e az új Forza, mint vetélytársai?


 

Már több mint 1 millióan látták azt az összehasonlító videót, amiben a Racing Video Games egy ringbe állította a Forza Horizon 3-t, a Need for Speedet, a DriveClubot és a The Crew: Wild Runt. A négy programot azonos pillanataikban vetette össze mindig egyforma autókkal, hogy végeredményként a legtisztább képet kapjuk.

Bár a videó grafikai összehasonlítás végett született meg, ha jobban figyelünk, észrevehetjük az autók fizikái közti különbségeket, vagy éppen a kamera mozgásának eltérő technikáját is. És még mielőtt bárki belekötne a build számba, a videó tulajdonosa megnyugtat leírásában, hogy a játékokat a legfrissebb patch telepítése után vette górcső alá.

A videó többszöri megtekintése után sem tudok egyértelmű győztest kikiáltani, a Forza Horizon 3 bár nagyon szép, látván egy kalap alatt a többi versenyzővel, nincs akkora eltérés, mint korábban.

vissza