Sztori-előzetest kapott az A Plague Tale: Requiem

2022-09-27 19:05:00

Az A Plague Tale: Requiem az év egyik, ha nem a legjobban várt játéka, és szerintem erről nem egyedül vélekedek eképp. Az Asobo stúdió és a Focus Entertainment alkotása, az Innocence a kritikusok által is pozitívan értékelt projekt, mely folytatásának megjelenése majdhogynem a küszöbön van. A fejlesztők elérkezettnek látták az időt, hogy előrukkoljanak egy sztori-előzetessel. Íme:

A Requiem hat hónappal az Innocence cselekményei után játszódik, és úgy tűnik, Hugo irányítása alá hajtotta átkát. A testvérpár egy új élet – és persze gyógymód – reményében dél felé veszi az irányt, ám ismét hamar elszabadul a pokol, mikor a szóban forgó képesség újra felébred. Egy titokzatos sziget felkutatására indulnak, azonban az ismeretlen területeken nehezen boldogulnak, az előzmények ismeretében pedig nehéz bárkiben is megbízniuk. Vajon támaszkodhatnak mások segítségére? Jövő hónapban kiderül!

Az A Plague Tale: Requiem október 18-án kerül megjelenésre PC-n, PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és a Nintendo Switch felhőszekciójában, ráadásul első napos Xbox Game Pass címként kerül forgalomba. A játék bár konzolokon is gyönyörűen fog festeni, az Nvidia RTX és AI technológiáinak köszönhetően a PC-sek még különlegesebb látványvilágban részesülnek majd. Bár támogatja még a DLSS 2-t is, a legmodernebb DLSS 3 is opció lesz. 

vissza