A Plague Tale: Requiem – 12 perc játékmenet, és pontos megjelenési dátum érkezett

2022-06-26 11:12:00

Az A Plague Tale: Requiem az év egyik, ha nem a legjobban várt játéka nálam, így örömmel értesülök minden újdonságról, amit vele kapcsolatban közölnek. Nem is olyan régen az Xbox és a Bethesda közös eseményén már bemutatkozott egy előzetes a játékról, a Focus Home azonban egy teljesen különálló minishowcase során újabb, ezúttal játékmenet trailerrel rukkolt elő a napokban. A bemutató nem csak emiatt volt érdekes, hanem mert a pontos megjelenési dátumot is közölték.

A játék folytatásának kontextusa szinte ugyanaz, mint elődjéé, a testvérpár mindenáron túl akarja élni e nemtörődöm világot, mikozben Hugo rettenetes átka a nyakukban liheg. 6 hónappal az első rész eseményei után vesszük fel a fonalat, mikor is egy új élet és gyógyír reményében délnek indul Amicia és kisöccse. Bár látszólag az átok a kezükben van, mikor mégis felébred Hugo képessége, elszabadul a pokol. Új szövetségeket kötve meg kell találnunk a megjövendölt szigetet, mely a kulcsot rejtheti Hugo megmentéséhez. 

A megjelenés október 18-án esedékes PC-nm, PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-es és Nintendo Switchen, de első naptól részét képezi az Xbox- és PC Game Pass-nek is. Az alapkiadás mellett egy Collector's Edition is megjelenésre kerül, ezt az alábbi videón vehetitek szemügyre

.

vissza
Legolvasottabb cikkek