Sztori előzetest kapott a God of War Ragnarök

2022-09-14 17:27:00

Nemrég lezajlott a Sony legújabb State of Play eseménye, melyen annak ellenére, hogy az előzetes pletykák alapján nem akartak túl sok nagy projektet bemutatni, szép számmal érkeztek a jobbnál jobb bejelentések. Az este egyik csúcspontja vitathatatlanul a God of War Ragnarök új sztori előzetese volt, melynek bő három percébe fért bőven harc, történet és gyönyör is.

Közel a vég, Tyr keresése is nemsokára sikerrel zárul, Kratost pedig a múltjával és a kezéhez tapadt vérrel kényszerítik szembenézetni, természetesen Atreus szeme láttára. A játék novemberben érkezik, a Sony pedig az eddigi talán legtöbb információt tartalmazó előzetessel rukkolt elő a közvetítés során. A videó telis-tele van karakterekkel, akik a Kratos által hagyott pusztítás következményeit tűrik, és látszólag nem is hagyják szó nélkül e dolgokat. 

Az előzetes és az abból származó információkon kívól azt is megtudtuk, hogy a játék megjelenésére a Sony készül egy limitált kiadású DualSense kontrollerrel is, melynek megjelenése egybeesik a játék debütálásával. A cím sémájának megfelelően kék és fehér színekben pompázik, illetve egy farkas és egy medve képe is helyet kapott rajta. Íme:

A God of War Ragnarök november 9.én jelenik meg Playstation 4 és PlayStation 5 konzolokra.

vissza
Legolvasottabb cikkek