Szinte ingyen osztogatja a Humbe Store a Cities Skylines-t

2020-05-28 09:03:00

Mára rengeteg városépítő, létfenntartó játék létezik minden platformra. Nemrég az Epic Games Store-on keresztül zsebelhettük be ingyen a Civilization VI-ot, most a Humble Store kínál kihagyhatatlan lehetőséget. Napjaink egyik legjobb címe a maga kategóriájában a Cities Skylines, és most mindössze néhány euóért a mienk lehet.

Ha mindig is ki akartátok deríteni, nektek találták-e ki a városépítést, most itt a lehetőség. Az alapjáték, és hozzá a Deep Focus Radio DLC mindössze 1 euróért vihető, ami valljuk be, nevetséges ár a 30-hoz képest. A kiegészítők alapára egyébként 15 euró, így a teljes pakk, amiért most €16.50-et kérnek, több, mint 100 eurós értékkel bír. Bár nem minden létező DLC-t kínálnak a csomagban, ez még mindig majdnem lopásnak minősül.

Potom €6.68-at kipengetve mienk a Concerts, a High-Tech Buildings, a Snowfall, és a Natural Disasters, 16,50-ért pedig a Mass Transit, a Green Cities, az Industries, a Campus, az Art Deco creator pack, valamint a European Suburbia creator pack is. Az akció június 9-én este 8-kor ér véget.

vissza
Legolvasottabb cikkek