Civilization VI – további 6 DLC csomaggal bővül, jön a New Frontier Pass

2020-05-11 18:50:00

Immáron 4 éve, hogy megjelent a Civilization 6, de úgy fest, a 2K és a Firaxis még közel sem tekinti befejezettnek a dolgokat. Nemrég bejelentésre került a New Frontier Pass, mely további 6 DLC-vel toldja meg az alapjátékot. E hat csomagot kéthavonta, darabokban tervezik szállítani, az első részlet érkezése pedig már a nyakunkon van.

Az első felvonás a Maya és a Gran Columbia kombót hozza magával május 21-én. Ebben két új vezető mellett kapunk új épületeket, egységeket, erőforrásokat, és természeti csodákat is. Új játékmódként köszön az Apocalypse, mely olyan dolgokkal toldja meg az amúgy békésen töltött időt, mint meteorzáporok, napkitürések, erdőtüzek, aszteroidák, stb.

Ezt követően Ethiopia érkezik júliusban, mely az új civilizáció és vezető mellett új térségekkel, körzetekkel, infrastruktúrával kecsegtet A játékmód sem marad ki a csomagból, jön a Secret Societies. Ami a komplett bérletet illeti, összesen 9 új vezetőt, 8 civilizációt, 6 játékmódot, és rengeteg egyéb kiegészítést tartalmaz. Anton Strenger, a Firaxis vezető tervezője nagyon izgatott a pakk kapcsán, és reméli, a szakaszos tálalással minden eddiginél több lehetőségük nyílik a játékosokkal való kapcsolatok ápolására.

A New Frontier Pass 40 dolláros áron szerezhető majd be, de lehetőség van a DLC-k külön-külön való megvásárlására is. A két vezetőt tartalmazó kiegészítők 9, míg az egyet felsorakoztatók 5 dollárba kerülnek majd, így 42 dollárra jön ki az összeg. Akia bérlet mellett dönt, megkapja a Teddy Roosevelt és a Catherine De Medici Persona pakkokat, új vezető modellt és hátteret, frissített napirendet az angol és francia vezetőkhöz, valamint további kisebb bónuszokat. A csomag érkezése mellett természetesen továbbra is jönnek az ingyenes frissítések, térképek, és forgatókönyvek. Ha további részleteket szeretnétek, keressétek fel a civilization.com honlapot!

vissza