Szeretnél szerepelni a Crackdown 3-ban?

2016-04-14 07:09:28

Szorulóban lenne a Crackdown 3-at jegyző Reagent Games? Eddig nem láttuk jelét, de most létrehoztak egy eBay aukciós oldalt, ahol megfelelő összegekkel felüllicitálva a versenytárs pénztárcáját, akár téged is lemodellezhetnek és szerepelhetsz a közelgő játékban.


 

Az (egyelőre) XOne exkluzivitást élvező Crackdown 3 valamikor az év második vagy harmadik negyedében jelenik majd meg, de egy eBay hirdetés arra enged következtetni, hogy a játékot kiadó Microsoft nem kíván több pénzt a projektbe ölni.

crackdown-xboxone

Valószínűleg nem erről van szó, hiszen akkor nem 200$-al indult volna útjára a licit, viszont most már 710$-nál tart, ami több mint 190 ezer forint, és még hátra van 4 nap!

Ez a pénz persze a legtöbb magyarnak túl sok egy karakterért a játékban, de ha támogatásra lenne szüksége a fejlesztőbrigádnak, akkor 10.000$-ról indítják a licitet, így viszont sok értelme nincs a dolognak, gondolhatnánk.

Az aukció nem önös érdekeket vagy otromba marketinget szolgál, hanem a nemrég gyógyíthatatlan rákban elhunyt Mike Forgey családjának nyújtana segítő kezet. Többek között ő hozta el nekünk a Guild Wars 2-t és a Middle Earth: Shadow of Mordort. Most pedig a szakmában befolyással rendelkező barátai próbálnak aukciós oldalakkal beszállni a család támogatásába. Az egyik ilyen a fent leírt Crackdown 3 karaktermodell árulása, akit egy az egyben arról mintáznak majd aki a legnagyobb összeget rakja be a rendszerbe. Ha szeretnél benne lenni a közelgő játékban és rendelkezel elég tőkével a licithez no meg a családot is támogatnád akkor ide kattints.

s-l1600

vissza