Suicide Squad előzetes - ez a DC válasza a Deadpool-ra?

2016-01-20 16:14:18

Ugyebár arról mindenki értesült, hogy a DC Comics és a Warner a Suicide Squad képregények megfilmesítésén dolgozik. Most ismét hallatott magáról a projekt.


 

A forgatást minden cég szereti „titokban” végezni, ám a média elől nem menekülhet senki. Nem sokkal a bejelentés után fény derült a filmbeli Joker kilétére. A szerepet Jared Leto, a 30 Seconds To Mars frontembere kapta. A szerepét kiválóan játszó énekesről néhány képet is sikerült lőni, mi több, hanganyag is került fel a netre. Pár pillanatot más jelenetekről is sikerült elcsípni, ennek is örültünk, ám az igazi feelinget az első előzetes adta.

Jared elhivatottságát Margot Robbie, a Harley Quinn-t alakító színész is alátámasztotta. Elmondása szerint a forgatás alatt egyetlen egyszer látta smink nélkül, ám nem mert odamenni hozzá, nem értette ki ő. Amikor a smink visszakerült, mindent ment tovább a régi kerékvágásban.

A Suicide Squad amerikai premierjének dátuma augusztus 5-e, a hazai bemutatóról viszont egyenlőre semmit nem tudni. Mit gondoltok a szereposztásról és a hangulatról? Megállja a helyét a film? Várjátok már?

vissza