Sekiro: Shadows Die Twice – rengeteg funkcióval bővül

2020-07-30 18:09:00

Sekiro rajongók, itt vagytok?! Jó hírrel szolgálhatunk azok számára, akik hozzám hasonlóan mai napig nem tudják letenni a Shadows Die Twice-t. Még idén érkezik egy frissítés, mely nem csak hogy új játékmóddal,de rengeteg hasznos funkcióval bővíti az alapprojektet. A Reflections of Strength keretein belül minden korábban legyőzött bossal újra megküzdhetünk, mely amellett, hogy remek tapasztalatszerzési lehetőség, felkészülésként is szolgálhat a Gauntlets of Strength próbákra, melyeket a kiadó szerint csak a legbátrabb harcosoknak ajánlanak. Ha bármikor életünket vesztjük a küzdelem során, a legelejétől kell kezdenünk mindent. 

A frissítés egy másik része az ún. Remnants klipek készítése. Ez olyan 30 másodperces kis felvételeket takar, melyre utólag szöveget helyezhetünk, felcímkézhetjük, és elküldhetjük barátainknak. Ez nem csupán erőfitogtatásként állja meg a helyét, de stratégiák és tippek megosztására is alkalmas. Külön érdekesség, hogy ha egy másik játékos megnézi, illetve értékeli anyagunkat, a HP-nk helyreáll mindenféle erőforrásigény nélkül. 

Új skinekkel is bővül a elhozatal, mint az Old Ashina Shinobi vagy a Tengu, melyek a Gauntletek során oldhatók fel. A harmadik példány a játék teljesítésével válik elérhetővé. 

Soulslike rajongóként sosem gondoltam volna, hogy lesz ilyen lehetőség bármely hasonló projektben, de tűkön ülve várom, mit nyújt majd a gyakorlatban. A frissítés egybként ingyenes lesz, és október 29-én válik elérhetővé.

vissza