Sekiro: Shadows Die Twice – megérkezett a launch előzetes

2019-03-11 21:00:00

Március 22. a bűvös dátum, ekkor debütál a From Software idei nagy dobása, a Sekiro: Shadows Die Twice, mely már hónapok óta uralja a Steam, kívánságlistákat. Néhány héttel ezelőtt egy remek előzetes keretein belül jobban megismerhettük főhősünket, az új, – mondhatni – végső trailerben pedig a képességek és a játékmenet kerülnek a középpontba.

Teleportálás, köddé válás... mind-mind izgalmasan hangzik, és meg kell, hogy mondjam, a gyakorlatban is jól kivitelezett animációkról beszélünk. A majdnem 3 perces videó szinte teljes egészében a harcé a főszerep, de érdemes a környezetet is jobban szemügyre venni, megérdemli. A fejlesztők mivoltjából kiindulva a Sekiro ugyanolyan véres, és kegyetlen lesz mint a Dark Souls széria, vagy a Bloodborn, ám az eddig elhangzottak alapján minden eddiginél súlyosabb mechanizmust kapunk.

Az ellenfelek közti hatalmas különbségekből kiindulva jócskán eltérnek majd a küzdelmek, minden esetben más és más taktikára lesz szükségünk a győzeem érdekében. A Sekiro: Shadows Die Twice megjelenik PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re egyaránt, a dátum pedig mindhárom esetben március 22.

vissza
Legolvasottabb cikkek