Íme, a Steam legtöbbet kívánságlistára helyezett játékai

2018-12-17 21:12:00

Az év vége felé közeledve lehetett számítani rá, hogy jónéhány statisztika napvilágot lát. Ilyen például a Ubisoft háza tájáról Alexios és Kassandra népszerűségi aránya, de ide sorolnám a nemrég közétett videót is, melyben a fejlesztpk számolnak be legnagyobb bakijaikról. Nos, a Steam is beszállt a buliba, és egyáltalán nem várt eredményekkel állt elő.

Simon Carless Twitter-fiókján látta meg a napvilágot a screenshot, melyen a Steam legtöbbet kínánságlistára helyezett játékai láthatók sorba szedve. A linket mellékelve tették közzé a képet, így mi is csodájára járhatunk a dolognak, miszerint a Sekiro: Shadows Die Twice oglalja el a dobogó legfelső fokát, őt követi a Resident Evil 2 remake, majd a Metro Exodus.

Úgy fest, a lista a közelmúltban leginkább kívánatos címekre összpontosít, nem pedig a valaha volt legnagyobb kedvencekre. Ezt tekintve nem lepődünk meg az első helyezetten, azonban van néhány, amin igen, és van néhány, melynek hiánya az igazén szembeötlő. IDE kattintva Ti is böngészhetitek a jegyzéket, kommentben pedig várjuk, mi az általatok legjobban várt játék jelenleg! 

vissza