Rise of the Ronin – bemutatkozott a Team Ninja új projektje

2022-09-14 18:10:00

Ahogy előző cikkemben is említettem, a tegnap esti State of Play tele volt meglepetésekkel, és e meglepetések szinte mindegyike akkorát szólt, hogy két napra való adrenalinlöketet ad, ha minden előzetest végignézünk szépen sorban. A Team Ninja sem maradt ki a buliból, a jelenleg is fejlesztés alatt álló, de nemsokára debütáló Wo Long: Fallen Dynasty mellett kiderült, hogy van még egy cím, amin dolgoznak: a Rise of the Ronin.

E játék egy nyílt világú RPG képében díszeleg, története pedig a 19. századi Japánban zajlik. Az ország különösen sötét idők elé néz, nem csak az elnyomó uralkodók és az épp pusztító betegség, de egy polgárháború miatt is. Fumihiko Yasuda, a Team Ninja elnöke elmondta, a japán történelem Bakumatsu korszakának is a legsötétebb periódusába kalauzol a Rise of the Ronin. Minden karakter, akivel találkozunk, saját motivációval és saját igazsággal is rendelkezik, döntéseink velük kapcsolatosan pedig sokat nyomnak a latba.

A Rise of the Ronin kizárólag PlayStation 5 konzolokra jelenik majd meg, illetve később talán PC-re is ellátogat. A dátumról nem hangzott el információ azon kívül, hogy 2024 folyamán debütálhat.

vissza
Legolvasottabb cikkek