Rengeteg bejelentéssel ünnepelte a THQ Nordic a tizedik szülinapját

2021-09-18 01:03:00

A két napja leleplezett ajándék játékokkal (amiről ITT írtunk) nem ért véget a THQ Nordic tizedik szülinapját ünneplő esemény, a tegnap este megrendezett show keretein belül jó pár közönségkedvenc sorozat visszatérését leplezték le nekünk, íme:

Destroy All Humans! 2 - Reprobed
Bár a Sony ideje korán leleplezte a játékot és az előzetest Twitteren, a hivatalos bejelentés az est során történt. A játék nyilván sokkal jobban fest, mint az eredeti alkotás hála az Unreal Engine 4 használatának, így nem csak szórakoztató lesz leigázni a földet kedvenc úrlenyünkkel, de látványos is. A játék kizárólag next-gen gépekre és PC-re érkezik majd valamikor jövőre.

 

Jagged Alliance 3
Az immár 26 éves múltra visszatekintő sorozat sajnos rég kapott értékelhető játékot, az 1999-ben megjelent második rész után eltűnt a köztudatból és a két évvel ezelőtt Jagged Alliance: Rage! sem hozta a várt eredményeket. Most viszont a THQ Nordic visszatér a gyökerekhez és egy ízig vérig körökre osztott élményt kínál, kidogozottabb craftolással, tradeléssel és lootolással, ráadásul a coop mód sem marad el.

 

Outcast 2 - A New Beginning
Folytatódik az 1999-ben megjelent, de csak kevesek által élvezett Outcast, ráadásul az eredeti csapatból jó páran a folytatáson is dolgoznak. A fejlesztés 2018-ban indult és lassan eléri az alfa állapotot. Megjelenésről még nincs hír, de az biztos, hogy az újgenerációs konzolok mellett PC-re is érkezik majd.

 

MX vs ATV: Legends
A sárdagasztós sorozat hamarosan a jelengenerációs gépeken is tiszteletét teszi a Legends személyében (de az előző generáció sem marad ki). Eddig soha nem látott méretű kampánnyal és "Trails" nevű játékmódjával, ahol a természet erőivel kell szembeszállnunk.

 

SuperPower 3
Ha úgy gondoljátok, hogy jobban irányítanátok a világot, mint a mostani vezetők, a SuperPower nektek készül. Gazdaság, politika, diplomácia, hadi fejlesztés és sok egyéb terület irányításával hozhatjuk létre a legjobb (vagy legrosszabb) nagyhatalmat.

 

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
Egy Kassandra nevű jövendőmondó segítségével SpongeBob és Patrick kaput nyitnak egy álomvilágba, és minden remek egészen addig amíg az egyik barát el nem tűnik, így veszi kezdetét a több mint 30 világon átívelő kaland a megmentésére.

 

ELEX 2 és Expeditions: Rome
Bár eme két cím nem most lett bejelentve, jó látni, hogy a fejlesztés sikeresen halad tovább. Az ELEX 2 egy sztori előzetest kapott, míg az Expeditions: Rome a játék világát mutatja be.


Ha az egész showt szeretnétek megtekinteni, azt alább megtehetitek:

vissza