Posztapokaliptikus Far Cry megjelenésére utal a Ubisoft

2018-12-05 21:00:00

Még el sem kezdődött a The Game Awards, a Ubisoft máris nyilvánosségra hozott egy teasert, melyben egy posztapokaliptikus témára utal, és Far Cry címet visel. Egyelőre nem tudjuk mire válni a dolgot, és nem tudjuk, mit gondoljunk róla. Vajon a Far Cry 5-höz kapcsolódik? Semmi jele. Mindenestre egy szinopszis már kering... 

A továbbiakban Far Cry 5 spoilerek olvashatók, így aki szeretné kikerülni őket, most hagyja abba a görgetést!

A videó egy robbanással indít, a helyszín pedog valamiféle mezőgazdasági terület. Ez az egész valahogy úgy visszhangzik, mint a FC5 végjátékában Joseph Seed jövendölése. A profécia beteljesül, a világ (vagy legalábbis Montana jelentős része) a földdel válik egyenlővé, így e cím játék eseményei után venné fel a szálakat. Az elbeszélő szerint a növények visszatértek, a regeneráció elkezdődött, a túlélők pedig úgy vélik, a veszély elhárult, és ekkor jön a csavar: tévedtek! Feltűnik a rejtélyes alak, a végigkísért fűrészlapot pedig egy "homemade" fegyverhez csatlakoztatva véget ér az anyag. 

Egyelőre nem tudni, hogy letölthető tartalomról (DLC) beszélünk-e, esetleg egy különálló kiegészítőről, mint anno a Blood Dragon, vagy esetleg egy teljesen új címről. A The Game Awards itteni idő szerint pénteken éjjel fél 3-kor kezdődik, és ha lehet hinni a pletykáknak, rengeteg új játéot jelentenek be e kereteken belül.

vissza