Pornó játék lett a Sims 4-ből - 18 pluszos tartalom!

2017-04-29 11:51:16

Megközelítőleg egy évet dolgozott a sex modon egy Turbodriver nevű felhasználó, akire már most varázslatos havi fizetés vár, hála a közösségi finanszírozásnak.


 

WickeWhims névvel érhető el az a mod a Sims 4-hez, ami komplett pornóvá alakítja sokak kedvenc életszimulátorát.

Valljuk be mindig elkeseredtünk, amikor a Sims 4 aktusait kitakarva vagy egyáltalán nem nézhettük végig, nos ennek most vége. De nem a finomkodós gyenge verziót kaptuk meg, hanem a kőkemény falhoz csapkodós, arcpirító jelenetekkel tarkított animációs pornót.

Nem kell bevallani, mennyire vagy jártas a felnőttfilmes világban, elég, ha annyit tudsz a Sims 4 modja kapcsán, hogy minden megtalálható benne!

Nyilván még sok funkció, póz nem érhető el, hiszen az majd a folyamatos fejlesztések után updatekkel kerül a játékba. Változatos helyzetekben és stílusban szexeltethetjük a karaktereket. A készítő azt mondja: „amit a játékosok szeretnének, az elérhető lesz majd”.

Megéri-e egy ilyen moddal kerek egy évig bajlódni? Úgy tűnik, hogy igen: a közösség által havi finanszírozást közvetítő Patreon oldalon Turbodriver már több mint 4000 dollárral gazdagszik havi szinten, ami több mint 1 millió forintnak felel meg.

A modot innen lehet letölteni, alább pedig gifekre mutató linkeket találtok, amiket a határok miatt inkább nem ágyaztam be a cikkbe és szigorúan csak 18 év felettiek kattintsanak rájuk!

Gif 1 - 18+

Gif 2 - 18+

txl5fvzxswumtu99gwv8

db0ziati4ch56n4c9sca

 

vissza
Legolvasottabb cikkek