PewDiePie-t kirúgták munkahelyéről egyetlen levéllel

2016-06-19 14:54:12

A sztár videós életében minden klappolt, megkapta hőn áhított gyémánt díját és nap-nap után pörgött a pénzszámláló gépezet. De történt valami, amire senki nem számított.


 

Nem egyszerű a világ legnépszerűbb és legkedveltebb videósának lenni. Hatalmas felelősséggel jár a csúcson minden egyes mondat, ami elhangzik az anyagban, ráadásul ügyelni kell, hogy a szponzorok szemét se bántsa egy-egy tartalom. Pénzért vagy játékért (utóbbi manapság kezd elterjedni) nem is kuncsorgott nézőinél.

Ha valaki, akkor PewDiePie nem csinált nagy ügyet a szabályokból és a self-marketingből, olyan tartalmakat készített és úgy, ahogy kedve tartotta. Ellentétben a hazánk kis videósaival, a gerince nem elkopott, de még egyenesebb lett és ezzel együtt természetesen véleményét sem rejtette véka alá. Most viszont ezektől teljesen független dolog okozott életében galibát, amire valószínűleg nem számított ő sem.

Történt ugyanis, hogy még áprilisban egy vicces VR élményt közvetítő őrült/polgárpukkasztó videó, amit szokás szerint kénytelenek voltak a zajvédelemtől mentes szobájában felvenni, kicsit hangosabbra sikeredett és mint utóbb kiderült, maga a főbérlő tett panaszt, sőt melegnek is titulálta a videósokat. A stúdió elhagyására felszólító papíroson néhány adat mint, hogy milyen mértékű és idejű volt a zajongás és ordibálás, picit megváltozott. A főbérlő szerint ugyanis rengetegen tettek panaszt a Youtuber ellen és a rendszeres 0/24 tartó felháborító viselkedés nem hagy más választást, ezért távozásra inti.

Reméljük talál magának jobb helyet a milliárdos videós és a főbérlő majd rájön, hogy mégis ki volt az ő lakója, akit kipaterolt. Sok sikert, Pewds.

vissza