PewDiePie segített egy játéknak támogatókat szerezni

2016-08-07 08:48:31

A YouTuber celeb, PewDiePie segített egy ígéretes projekten, hogy kellő mennyiségű anyagi háttérrel fejezhessék be azt. A kampány sikeres volt, hamarosan jön a Prey for the Gods.


 

PewDiePie kedvenc játékának, a Shadow of the Colossus-nak egyik legígéretesebb örökösét segítette meg picit. A nemrég még Kickstarter inkubátorban várakozó Prey For The Gods projekt a készítők elmondása alapján többnyire a Shadow of the Colossus-ból, a Deus Ex-ből és a DayZ-ből táplálkozik. Nem véletlen hát, hogy a gameplay videók legismertebb gyárosa ráharapott a projektre és csupán elhanyagolható noszogatás után elérte, hogy elkészüljön kedvenc játékának szellemi örököse.

A fent látható videó hatására nem csupán a 300 ezer $-os álomhatárt érték el a fejlesztők pár órán belül,: a kampány lejárta előtt már több mint 500 ezer $ értékű támogatást gyűjtöttek 14 ezer érdeklődőtől. A játék egyébként tényleg jól néz ki és érdekesnek tűnik: szemmel láthatóan az éppen betegeskedő Pewds is élvezte.

Ha minden jól megy 2017. decemberében már indulhat a rideg túlélés, ahol döntéseink és legapróbb mozzanataink is kőkeményen befolyásolják a játék menetét.

vissza