PDP új csatornát csinált a play button miatt

2016-10-23 12:00:22

Sokak kedvenc videósa mostanában már inkább vlogjairól ismerszik meg, mintsem végigjátszásairól és egy kaptafára készült játékmeneteiről. Most egy videó kedvéért készített egy 2. csatornát...


 

Pewdsért május végén már egyszer megküzdöttek rajongói, akkor az egész internetet elárasztották a #givepewdshisdiamondplaybutton tagek, és ennek akkora visszhangja lett, hogy celebünk végül megkapta hőn áhított gyémánt gombját.

Nem olyan rég eladta egy videója kedvéért az arany play buttonjét - ami egyébként selejtes volt - és azóta sem kapott újat a YouTube-tól. Kivételesen nem egy újabb hashtag kampánnyal akarja megszorongatni a videómegosztót, ennél egy sokkal frappánsabb ötlete támadt.

Készít egy új csatornát!

...amire ha elegen iratkoznak fel a 48 millió követőjéből, akkor hamar megkaphatja az arany bekeretezett gombját. Nyilván nem kell komolyan venni a csávót, új csatornájának neve ugyanis: Jack septiceye2. De meg kell hagyni, 2 nap alatt máris csinált egy újabb gigacsatornát, össz-vissz egy videóval. Eddig 1,2 millió subot zsebelt be, amiért már jár az arany gomb. Reméljük, megkapja.

vissza