Parkasaurus - iszonyat mókás dínópark a Washbear műhelyéből

2017-11-28 22:00:07

Az élet mindig tartogat meglepetéseket. Még akkor is, ha mi hozzuk azt létre!

Új Steam Early Access projekttel jelentkezett a kanadai Washbear, mely egészen pontosan egy dinoszauruszpark-szimulátor, a Parkasaurus. A látványvilágot alacsony poligon elemek ékesítik, mely csak még mókásabbá varázsolja az amúgy is ígéretes játékot. A dínók természetesen kulcsszerepet töltenek be a műben, ám a látogatók is fontos részét képezik az övezetnek. A legérdekesebb talán, hogy a Jurassic Parkban megismert laboratóriumi ákombákomot kikerülve, időutazással és tojáslopással oldjuk meg az őshüllők betelepítését.

Fontos megjegyezni, hogy minden egyes fajta külön bioszférát igényel, így például a páratartalom, a telepített tárgyak, illetve anyagok, valamint az ökológia és a növényzet nagyban közreműködnek a virágzásban, avagy a kihalásban. Továbbá a személyzet is kulcsfontosságú, ugyanis a dínók sokkal boldogabbak egy vidám, karakteres gondok jelenlétében, de a vendégek is szívesebben tartózkodnak a helyszínen, ha a brigád életteli.

Az emberek felvétele mellett jó néhány dolgot kell magunknak kezelnünk, például a károkozást. Ahogy a fenti előzetesben is látható (de a logika is így diktálja), a toronymagas egyedeknek nem különösebben szabnak határt a fakeretek, így mielőtt azok az összes vendéket jóízűen elfogyasztanák, közbe kell lépnünk: lenyugtatni, visszaterelni, stb, mindezt FPS-stílusban.

A fejlesztők reményei szerint a Parkasaurus 6-8 hónapig marad az early access fázisban. Árat egyelőre nem jelentettek be, ami azonban a később emelést illeti, a Washbear elmondta, az általuk megszabott címke remélhetőleg hűen tükrözi a minőséget. 100%-osan tiszteletben tartják a támogatóktól kapott összeget, mely akár a korai fázist követően növekedést is eredményezhet. A megjelenést tavaszra tűzték ki, így a korábban bejelentett Jurassic World Evolutionnel együtt több lehetőségünk is adódik saját kis dínóparkunk megalapítására.

vissza