Nem játszhatunk a Destiny 2-vel szeptemberben...

2016-01-22 19:33:32

A közelmúlt legjobb sci-fi online FPS játéka egyértelműen a konzolexkluzív Destiny volt, aminek tavaly érkezett meg első kiegészítője, a The Taken King. Az első expanziót a hivatalos források szerint teljes játék követte volna a következő év szeptemberében.


 

Most viszont kiderült, hogy a Destiny 2. részére várni kell, ugyanis a fejlesztők nem lennének kész a programmal szeptemberig, és az új üzleti politikában, amit az Activision hagyott jóvá, kicsit máshogy fest a játék felvázolt jövője.

A legelső ilyen infók alapján a program eredetileg 2013-ban kezdte volna meg pályafutását, amiből köztudottan 2014 lett és úgy tűnt, a Bungie évente akar piacra dobni az egyik legnagyobb PS4-es franchise alá tartozó címeket, de úgy tűnik, ez nem fog összejönni. Az alap felállás egyébként az lett volna, hogy teljes értékű folytatásokat minden második évben dobnak ki lemezes formában, és a köztes években pedig letölthető DLC-kkel tartanák meg a játékosokat, akikből mára már több mint 20 millió van(!). Ezt a rotációt egészen 2019-ig akarták alkalmazni, de a Destiny 2 szeptemberről való lecsúszása ezt a tervet valószínűleg fenekestül felforgatja.

Mi szurkolunk a srácoknak, hiszen a játék folytatását már 2014 óta űzik és nagyon reméljük, hogy nem csak egy újabb DLC-t kapunk majd kézhez, bár azért meg kell hagyni, a The Taken King eléggé ott volt a szeren.

crimson-days

A Bungie a halloweeni Festival of the Lost eseményen felbuzdulva meghirdette a Crimson Days nevű eseményt, ami egy amolyan Valentin-nap Destiny módra febr. 9-től egy teljes héten át, mindenképpen érdemes lesz rajta részt venni.

 

vissza