Nem fogod elhinni, hány gigát foglal majd a gépeden

2016-07-12 08:48:08

Pár napja írtunk arról, hogy a nyár legvárósabb játékának első példányát lemezre másolták és az augusztusban esedékes startra készen állnak a fejlesztők. Nem sokkal később szintén Twitter-en árulták el, hogy mekkora a játék mérete.


 

Szavakkal leírhatatlan, hogy mennyire várják a rajongók a nyár legkomolyabb érkezőjét, ami végtelen sci-fi világával lopta be magát a játékosok szívébe. Pár napja felrázták az elbóbiskoló közönséget egy örömteli bejelentéssel, miszerint a játékból megszületett az első lemezes változat.

Erre sokan azt a viszont kérdést tették fel, hogy ez mint szép és jó, de mégis mennyit nyom a játék súlya? Szintén a stúdió vezetője válaszolt a kérdésre a közösségi felületen, amiben azt írja csupán 6 GB-ot nyom a játék és ennek nagy része hangfile. Nem lepődnénk meg ha az első update -  amin természetesen már dolgoznak - nem lenne kevesebb 30gb-nál, de még az is lehet, hogy tényleg ekkora az egész játék, hiszen nézzük meg a Minecraft-ot, az csak pár száz mega és mégis működik hosszú évek óta végtelen lehetőségekkel és tartalommal.

vissza
Legolvasottabb cikkek