Néhány felhasználónak pénzt küldött a Steam!

2016-04-21 09:11:05

Gyorsan lépj be a Steam fiókodba, hátha csücsül a számládon egy kis plusz zseton. Egy magyar felhasználó indított Reddit szekciót azzal a témával, hogy miért kapott pénzt a Valve számlájáról.


 

A többnyire lassú és egyáltalán nem felhasználóbarát Valve/Steam a pénzkiküldéses kérdést egész gyorsan megválaszolta. Tudniillik több felhasználó is találkozott az alábbi 5$-os jóváírással saját fiókjának számláján. A furcsaság nem csak az, hogy pénzt direkt módon elméletileg nem lehet küldözgetni egymásnak, hanem az összeg egyenesen a Valve Mastercard-ról érkezett.

5gwzl2TZHFIHJY_VB3lJ58n1i2sR6kcqY67gfySpUY4

Nem tudod mivel játssz? A Konzolvilágban több száz közül választhatsz!

Sokakat nagyon megijesztett ez a kisebb összeg, hiszen a mai világban napi szinten értesülünk ilyen-olyan hacker csoportokkal kapcsolatos vírusokról, amik könnyen megtámadják az egyszeri felhasználót ha nem figyel rendesen. Így csak a nagyon bátrak költötték el a nélkül a pénzt, de a nagy többség elkezdte bombázni a Valve support rendszerét, akik aztán egy napon belül kiküldték az érintetteknek a megnyugtató email-t.

lcenwld1joa4oogswxty

Tehát azok a felhasználók kaptak pénzt, akik a Dark Souls 3 és Steam kontroller megvásárlása során nem részesültek - valamilyen hiba következtében - az akcióban.

 

vissza