Nagy gáz lehet a Titanfall 2-vel, amit sejt az EA

2016-09-05 11:59:15

Nyugtalanító tényt derített ki a GameReactor az idén ősszel érkező Titanfall 2 kapcsán. A magazin még korábbi stúdiólátogatásuk alkalmával kérdezett rá a készítőknél egy fontos dologra, amire csak most kaptak választ emailben.


 

A GameReactor újságírója pár hónapja rákérdezett a Respawn stúdiójának körbejárása során a fejlesztőknél, hogy: a program szép és jó, de ki lehet majd próbálni a megjelenés előtt EA/Origin Access előfizetői fiókkal?

Akkor nem kapott kielégítő választ, csupán annyit mondtak neki: „ebben a kérdésben még nem született döntés, egyelőre a kiadóval folynak a tárgyalások”. A minap viszont küldtek a srácoknak egy emailt az fejlesztői irodából, amiben az állt: „A Titanfall 2 nem lesz része az EA/Origin Access akciónak, így azt megjelenés előtt nem lehet kipróbálni”.

titanfall-2-1-1-700x350

Ez a döntés pedig kétségbeejtő. Nyilván már a kiadó is rájött, hogy a lehető legrosszabbul időzítették két pénztermelő játékukat, így konkurenciát állítva cégen belül a Battlefield 1 és Titanfall 2 programokkal egymásnak. A Respawn pedig kétségtelenül aggódik az eladások miatt, hiszen legnagyobb vetélytársuk a BF1 után az új CoD, ami mellé mint tudjuk, hogy csomagolnak a drágább kiadásokban egy Modern Warfare Remastered szoftvert.

Kérdés, hogy ez állhat a háttérben, vagy egyszerűen nem sikerült úgy a játék, ahogy az elvárható lenne? Esetleg teljesen más okból kifolyólag nem engednek korai betekintést a vásárlóknak?

vissza
Legolvasottabb cikkek