Mordhau - 64 fős középkori multiplayer brawler

2017-03-10 22:31:52

Már szinte biztosak lehetünk a projekt megjelenésében!


 

A Mordhau a középkori közelharcot helyezi előtérbe hatalmas, nyílt csatákkal, ostromgépekkel és rengeteg mással tarkítva. Az elmúlt másfél évben már folyt a fejlesztés, a Kickstarter kampány azonban nemsokára lejár, a kitűzött 80 ezer dollár helyett pedig több mint 110-et sikerült összekaparni. A játék egyébként az 1v1 párbajoktól kezdve egészen a 64 fős ütközetekig több módot is felsorakoztat. Kard, pajzs, lándzsa, kerti szerszám, íj vagy katapult... Épp, ami a kezed ügyébe kerül.

Marko Grgurovič elmondása szerint az előző több, mint egy év elégnek bizonyult, hogy átdolgozzanak pár ötletet és véglegesen dűlőre jussanak a mechanikát illetően és kiszűrjék a nemkívánatos objektumokat. A harci körülmények is változóak lesznek, de testreszabásra is adódik lehetőségünk. Tekintve, hogy 30 ezer dollárral meghaladták a célt és kevesebb,mint egy hónap van hátra a közösségi finanszírozásból, jó úton halad!

Kíváncsian várjuk, mit produkál a maga műfajában, hiszen itt a nemrég megjelent For Honor, de a Kingdom Come: Deliverance és a Mount & Blade 2: Bannerlord a láthatáron kandikálnak. Egyelőre hivatalos megjelenési dátumot nem kapott, de a Kickstarter kampány leírása szerint 2018. márciusára van belőve.

vissza