Mindenki imádja a Watch Dogs 2-t és nem is csúnyult sokat

2016-11-19 17:55:25

Megjelent a Ubisoft címvédő játéka, ami talán kihúzhatja a csávából a francia kiadót. A nemzetközi kritikák alapján pedig úgy fest, ez sikerült is.


 

Már javában zajlik a Ubisoft marketingkampánya új játékuk, a Watch Dogs 2 kapcsán, de hosszú évek után talán most először hirdetik jó okkal új szoftverüket, hiszen a siralmas visszhangot keltő első rész után a folytatás alig hagy maga után fekete foltokat.

Azért az első E3-as videó publikálásakor csínnyán bántak a grafikával hivalkodni szerető franciák, próbáltak nem túlzásba esni és olyan színvonalt felmutatni, amire csak pár év múlva lesznek képesek. Ez pedig már egy hatalmas pozitívum volt, mert azt jelentette, hogy nincs veszve a Ubi és képesek fejlődni negatív behatások árán.

Milyen számokat produkált új játékuk a sajtóban?

TrustedReviews: 4/5

Techradar: 3/3

Polygon: 8/10

DigitalSpy: 4.5/5

Time: 3/5

A Metacriticen is rózsás a helyzet: ott mind a kritikusok, mind a felhasználók összesített értékelő boxában 8-as érték körül mozog a játék, ami elismerésre méltó. Sokan az új GTA-nak kiáltották ki és mindenki imádja a hatalmas világát, ami telis-tele van lehetőségekkel, egyedül az újításokat hiányoljak a hackelős programból.

Azért az érezhető, hogy mindenki a grafikára kíváncsi a fórumok is ettől hangosak, de egyelőre nem találtunk, csak egy két héttel ezelőtti összehasonlító videót, amin jól látszik, hogy bár van egy kis kopás az E3-on bemutatottak és a későbbi verzió között, de ez nem olyan jelentős, mint például a Division esetében.

vissza