Megvan a CoD: Black Ops 4 következő bétájának dátuma

2018-08-14 21:41:00

Nemrég zajlott le a Call of Duty: Black Ops IIII bétatesztje, mely az előzetes információk szerint elég jól sikerült. Nem is kellett sokat várnunk, az Activision közölte a következő fázis dátumát, melynek keretein belül a várva várt battle royale módot is kipróbálhatjuk. Érdemes már az elején megjegyeznem: ha jót akartok, nem törlitek le a kllienst, ugyanis a fejlesztők ebbe frissítik bele a következő periódust is!

A Blackout bétája első körben kizárólag PlayStation 4-re válik elérhetővé szeptember 10-én, de várhatóan a többi platform is követi majd. Bár egy rövidke előzetest kaptunk a közlemény mellé, részleteket továbbra sem tudunk a módról. Annyi biztos, hogy szólóban, duóban, de akár 4 fős csapatokban is ritkíthatjuk egymást. A korábbi tájékoztatókon hallottak szerint a térképünk mintegy 1500-szor lesz nagyobb a Nuketown-nál, valamint földi, légi, és vízi járműveket is igénybe vehetünk majd.

A PS4-en rajtoló bétához való hozzáférés előrendeléshez kötött, és valószínűleg ez az Xbox One tulajdonosokra is vonatkozik. Egyedül a PC-sek ússzák meg mindezt, feltétel nélkül részt vehetnek rajta.

A Call of Duty: Balck Ops 4 október 12-én kerül megjelenésre mindhárom érintett platformon. A hagyományos kampány ezúttal kimaradt, helyette kibővített zombi móddal gazdagodik a játék, illetve egyéni missziók sorozatában vehetünk részt, melyyek karakterünkre összpontosítanak majd.

vissza