Meglepetésre megjelent az ingyenes Halo Infinite multiplayere

2021-11-15 20:11:00

Az eredetileg december 8-ra tervezett megjelenés helyett már mostantól játszható a Halo Infinite multiplayer része. A hírt a Microsoft jelentette be a 20. évfordulót ünneplő közvetítés során. És ahogy ígérték, továbbra is önállóan játszható, teljesen ingyen.

A Halo Infinite multiplayer része technikailag bétában lesz az első pár hétben, legalábbis a 343 Industries Twitter nyilatkozata szerint, de az első szezon "Reach Hősei" mátol indul és egészen 2022 májusáig tart. Minden előrehaladás megmarad a decemberi "végleges" megjelenést követően is.

Mint azt már tudni lehetett, a decemberi megjelenéskor "csak" az egyjátékos kampányt fogjuk megkapni a korán érkezett multiplayer mellé, a kooperatív és Forge mód csak később jön. A co-op kampány a játék második szezonjával érkezik, míg a Forge a harmadikkal, pontosabb dátum nincs.

Akik követték a játékkal kapcsolatos híreket és annak közösségét természetesen egy ideje sejthették, hogy a játék 20. születésnapjára valamit tervez a cég, hisz sorra találtak utalásokat a november 15-i dátumra a játék kódjában, ettől függetlenül remek hír.

vissza
Legolvasottabb cikkek