Megjelent a Mario Party Superstars Nintendo Switch-re

2021-10-29 15:54:00

2021. október 29. - Ideje bulizni! – A Mario Party Superstars, a Nintendo 64-es Mario Party játékok tábláinak, valamint a teljes Mario Party sorozat 100 minijátékának klasszikus gyűjteménye ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

A táblákat - amelyek mindegyikéhez egyedi események tartoznak - újratervezték a Nintendo Switch számára. Azok a játékosok, akik csak gyorsan lenyomnának néhány minijátékot, ezt a Minijáték-hegyen tehetik meg, amely összesen hét különböző pályát – Free Play (szabad játék), kooperatív Tag Match (páros meccs), Trio Challenge (trió-kihívás), Sports and Puzzles (sportok és rejtvények), Survival (túlélés), Coin Battle (érmeharc) és Daily Challenge (napi kihívások) - kínál.

Bulizz bármikor és bárhol: játsszatok többen online, ugyanazon a konzolon, vagy a helyi, vezeték nélküli módban. Az online többjátékos módban bárki beugorhat egy gyors partira a barátaival, vagy épp egy maratoni, 30 fordulós mérkőzésre. Ha pedig egyedül bulizol, akkor is véletlenszerűen meccselhetsz a világ játékosaival.

Emellett a játékosok matricák segítségével kommunikálhatnak a többi partiarccal, miközben a táblán vannak, a társasjáték módban pedig minden forduló kezdetén használhatják a felfüggesztés funkciót, amikor barátaikkal játszanak. Így nyugodtan tarthattok egy kis pihenőt, hogy később ott folytassátok a mókát, ahol abbahagytátok.

vissza
Legolvasottabb cikkek