Megjelenési dátumot kapott az Atomic Heart

2022-11-02 17:32:00

A Mundfish várva várt retrofuturisztikus FPS-ének fejlesztése végre célegyenesbe ért, legalábbis a nemrég kiadott megjelenési dátummal egybekötött előzetes bemutatása ezt sugallja. Az eredetileg 2022 negyedik negyedévére tervezett debütálást korábban már télre halasztották, a késést pedig a lehető legjobb élmény biztosításával igazolták. Most végre kiderült, 2023. február 21-én érkezik a játék.

Az e bejelentéshez érkezet előzetes bár semmi újat nem árul el magáról a projektről, rendkívüól intenzív jeleneteivel és a gyors vágásokkal egyből belopta magát szívembe. Mutáns tudósok, álarcos szovjet katonák, börtönkörülmények, vér és furcsa androidok... elképesztő! 

Az Atomic Heart bejelentése egyébként még 2018-ban, a semmiből történt egy igencsak szürreális előzetessel, és bár szinte semmit nem tudtunk róla, hamar az egyik legjobban várt játékká nőtte ki magát. Persze azóta rengeteg más projekt is bejelentésre került, melyek mellett nem mehetünk el szó nélkül, de a listánkról nem töröltük, tűkön ülve várjuk a Stalker, a BioShock és a Wolfenstein szerelemgyerekét. Ne feledjétek tehát: 2023. február 21.

vissza