Megérkezett az első Outlast II gameplay

2016-04-23 09:25:54

Eddig olyan nagyon sokat nem árultak el a készítők a horrorjátékok egyik legjobbjának folytatásáról, de most hála a GameSpot-nak, 4,5 percen keresztül élhetjük át a farmon ragadt főszereplőnk rettenetes éjszakáját.


 

Az Outlast 2013-ban robbant be a köztudatba, és a fejlesztők elvárásait túlszárnyalva több millió játékosa/rajongója lett a félelmetes játéknak. Többek között ez a játék indította el a jelenlegi YouTube-os generációt, a nagybetűs jobbára valamilyen lelki állapotot tükröző bugyuta címmel és a végén minimum 2, de inkább 4-nél több felkiáltójellel. Sőt az ordibálós, káromkodós kissé túljátszott ijedség is ez időben vált népszerűvé és tett ezer meg egy videóst rendezvények sztárjává. (Kristóf, kicsit felgyülemlett benned a feszültség a témában, nem? - V)

Szerencsére idén sem marad halk a YouTube, ugyanis jön egyik kedvenc horror játékunk folytatása, ami szakít az elmegyógyintézet sötét szobáival és megpróbálkozik egy farmon ránk hozni a frászt. A GameSpot betekintést nyert az első 15 percébe a játéknak, és most meg is mutatnak ebből közel 5 percet, ami ha nem okoz heves szívverést a nézőben, akkor nagyon kemény fából faragták, vagy ő is szokott éjjel a sötétben kergetőzni leendő áldozatokkal.

 

Annyi már ebből a pár percből is kiderül, hogy ismételten meghatározó szerepe lesz kameránknak, és a hangokra tökéletesen passzoló zene egy olyan egyveleget képez, amitől akkor is becsinálunk, ha kép nélkül hallgatjuk. De miért is hallgatnánk kép nélkül, amikor baromi jól néz ki a játék és egy kis szerencsével nem lesz gépet robbantó rendszerigénye?

Készen állunk erre a beteges és elvont kalandra?

vissza