Még pár óráig ingyenesen tölthető a Tropico 4

2016-09-09 09:55:13

Az 1 dolláros akcióikról elhíresült Humble Bundle újabb szintre lépett, hiszen boltjuk felfuttatása érdekében egy közkedvelt játékot nem olcsón, hanem teljesen ingyen vehetünk meg.


 

A Humble Bundle aprópénzért dobált már utánunk nagy sikerű Ubisoftos, Origines játékokat, de a tényleg nevetségesen alacsony játékkód-csomagok vásárlásán kívül az oldal látogatói és felhasználói nem kezdtek bele más költekezésbe, pedig az üzemeltetők igyekeztek a vásárlókat maguk mellé állítani. A Humble Monthly-nak még mindig nagyon kevés előfizetője van, pedig egy viszonylag új üzleti modellt mutattak be anno ennek a lehetőségnek az elindításával mégsem haraptak rá és sajnos a látogatók továbbra is az 1 dolláros játékokért jöttek.

Ide kattintva ingyen a tied lehet.

wallpaper_tropico_4_01_1920x1080

Pár éve elindították a kiadók unszolására saját Humble Store elnevezésű digitális boltjukat, ami bár nem követi az aprópénzes elvet, azért néha találtunk rajta remek akciókat. Az eltelt hónapok alatt nem sikerült az immáron gigavállalattá avanzsálódott oldalnak felfuttatnia egyéb ajánlataikkal együtt bolt részlegüket sem, ezért egy új kampányba kezdtek.

Rájöttek, hogy az olcsó csomagoknál is jobban szeretik a játékosok az ingyen kódokat, épp ezért a Kalypso - felemás stratégiai játékaikról elhíresült kiadó - segítségét kérték. A német cég, akinek amúgy is fut egy kiárusítása az oldalon rá is kapott a projektre és egyik legsikeresebb sorozatukból adtak oda egy részt (Tropico 4), hogy aztán 2 napig bárki ingyen letölthesse a Humble Bundle boltjának felületéről. Ezzel persze azt remélik, hogy az ingyen vásárlást követően a felhasználók megnézik ajánlataikat és legalább 1-2 akciós játékot kosarukba raknak.

vissza
Legolvasottabb cikkek