Mass Effect: Legendary Edition – meg is volna a pontos megjelenési dátum?

2021-01-11 18:06:00

Emlékszünk még tavaly december elejére? Hogyne emlékeznénk... Lezajlott a The Game Awards 2020, a díjak kiosztása után pedig a BioWare újra megdobbantotta mindenki szívét az új Dragon Age és a "The Next Mass Effect" bejelentésével. A láz bár nagy volt, a rajongók szívét mégis az N7 napon bejelentett Legendary Edition vonzza jobban, mely nem csak hogy a már ismert, remek trilógiát hivatott felújított formában elénk tárni, de megjelenését tekintve is minden bizonnyal a közelebbi jövőbe tehető. Most úgy fest, kiderült, pontosan mikorra...

Az EA bár még hivatalosan nem jelentette be a projekt pontos megjelenési dátumát, annyit elárult, tavasszal várható. Néhány online kereskedő azonban, mint a szingapúri Shopitree, vagy az indonéz GSShop, nemrég március 12-re sorolta be a címet. 

Bár azt ugyebár egyelőre nem tudjuk, mekkora remaster is lesz valójában a Legendary Edition, a közelgő dátumra valóü tekintettel arra merünk következtetni, nemsokára megcsodálhatjuk a játékmenetet. A frissített textúrákkal, áérnyékokkal, modellekkel, és technikai megoldásokkal felruházott kiadás minden megjelent egyjátékos tartalmat magába foglal, beleértve az összes DLC-t és promóciós csomagokat, ráadásul 4K Ultra HD-támogatással. 

vissza
Legolvasottabb cikkek