Mass Effect: Andromeda - jövő év elején érkezik

2016-05-10 18:37:54

A Mass Effect széria meghatározó részét képezi a TPS-játékok gyűjteményének és reméljük, a következő részben sem kell csalódnunk!


 

A BioWare nagy erőkkel készíti a Mass Effect széria következő epizódját és mindent megtesznek érte, hogy az újítások elnyerjék tetszésünket. Ezt többek között a szabadabb játékmenettel szeretnék elérni: elmondásuk szerint arra törekszenek, hogy eddig példátlan szintű szabadságban és élményben részesüljünk.

Mass-Effect-Andromeda-Teaser-Trailer

Ahogy a felvonás címéből is következik, a Tejútrendszert magunk mögött hagyva az Andromeda-galaxisba lépünk ahol a rengeteg, még feltérképezetlen területen új szövetségesek, de új ellenségek is várnak majd ránk. A Mass Effect: Andromeda az első rész a szériában, mely a jelenlegi generációs konzolokra készül és a Frostbite motor hajtja. A BioWare reméli, hogy a játékmenet mellett a látványvilág és a történet is kiemelkedő lesz a széria történelmében.

A játék egy korai verzióját már láttuk működés közben és biztosan állíthatjuk, eddig jó irányba halad, azonban több nagy projekt "sikeréből" kiindulva tisztában vagyunk vele, hogy szükség van a kellő időre a fejlesztéshez. Az EA legújabb közleménye szerint a Mass Effect: Andromeda 2017. elején érkezik és mivel a végére egyazon bekezdésben a június 12-i konferenciát is megemlíti, okunk van feltételezni, hogy az E3-on felbukkan a projekt.

vissza