Máris készülhet az Atomic Heart 2

2023-03-13 15:02:00

A játék hosszas fejlesztési időszaka után nagy volt az izgalom az Atomic Heart körül. A játék végül elég jól teljesített, és jelenleg 74-es összpontszámmal áll az OpenCritic oldalán, így annyira nem meglepő, hogy a Mundfish fejlesztői már tervezik a folytatást.
Bár a Mundfish hivatalosan nem jelentette be, valaki a stúdióból azt mondta az orosz játékriporter, Aleksey Makarenkovnak, hogy a folytatás már készül.

Az első Atomic Heart fejlesztése öt évig tartott, bár a játék talán kicsit korábban is megjelent volna, ha nincs a világjárvány. Mielőtt a Mundfish teljes figyelmét a folytatásra fordíthatná, be kell fejeznie az első játékhoz készülő DLC-k munkálatait.


Az Atomic Heart egyértelműen a BioShockból merít ihletet, de végül a játék kampányát egy kicsit túl hosszúnak ítélték, és a pályatervezésbeb is találtak gondokat a kritikusok. A párbeszédek is a negatív tartományba kerültek, különösen a főszereplő folyamatos szövegelése miatt. Mégis, van egy jó alap, amiből lehet dolgozni, így ha a folytatás a kritikusabb pontokra tudna összpontosítani, és egy egységesebb játékvilágot tudna létrehozni, akkor az iparban egyáltalán nem szokatlan minőségibb folytatást kaphatnánk.

vissza